Kuře na paprice, houskový knedlík 450g

Kód: 1061
Novinka
129 Kč
Skladem

Detailní informace

Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiement
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Stravování pro každého
Ideální řešení každodenního stravování bez vaření
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá příprava
Hotová jídla v krabičce Rychlá a snadná příprava
během několika minut v mikrovlnné troubě nebo na sporáku

Detailní popis produktu

Kuře na paprice, houskový knedlík 450g
(kuřecí maso, mléko, cibule, smetana, paprika mletá)

Složení a alergeny:
voda, kuře 35%, cibule, mléko*, pšeničná mouka*, smetana*, slunečnicový olej, částečně ztužené rostlinné tuky a oleje (palmový, řepkový) (mléko)*, paprika mletá 0,5%, slepičí bujón (sůl, maltodextrin, kvasnice a extrakt, cukr, sušený palmový tuk, syrovátka*, sušená sójová omáčka*, aroma slepičí, kurkuma, pepř černý), směs koření, jedlá sůl; knedlík 37% (pšeničná mouka*, voda, droždí, žemle 3,2% - pšenice*; vejce*, sůl, kurkuma, slunečnicový olej); (*alergeny)
 
Ohřev:
Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 6 - 9 min. při výkonu 750 - 1000 W. Přílohu ohřívejte samostatně 2 - 3 min. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max.4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!
 
Výživové údaje ve 100g/100ml:
Energie 818 kJ/196 kcal (v porci 3683 kJ/881 kcal); Tuky 6,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g; Sacharidy 21,4 g z toho cukry 0,7 g; Bílkoviny 12,6 g; Sůl 0,59 g
 
Skladovací podmínky:
Mrazící box:           -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička:             do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
 
Prodávající: CERALL a.s., Prosecká 24, 180 00 Praha 8

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA
Hmotnost: 0.45 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola