Mexické kurito s grilovaným kuřecím masem, Čedarem a olivami 245 g
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den
Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Ideální řešení stravování
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá a snadná příprava
během několika minut
v mikrovlnné troubě nebo na sporáku
Detailní popis produktu
Složení a alergeny
tortilla 21% (pšeničná mouka* 72%, voda, řepkový olej, zvhlčující látka E422, sůl, emulgátor E471, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti kyselina citronová, vláknina z cukrové řepy); kuřecí maso 28%, tekutý čedar 14% (voda, směs čedaru*, mléka*, sýrové kultury*, sůl, enzymy, syrovátka*, sójový* a bavlníkový olej, laktóza*, maltodextrin, hroznový cukr, sójový protein*, E339, E330, E270, modifikovaný škrob, E415,E160b, E160c), sýr eidam (mléko*, rostlinný tuk, sýrařské kultury*, syřidlo, sůl,E509,E160b), kukuřice, červená cibule, směs koření (pšenice, laktóza, hořčice)*, slunečnicový olej, olivy černé (olivy, voda, sůl, E579), papričky JALAPEŇOS (papričky, voda, ocet, sůl, E211, antioxidanty E509 a E297); (*alergeny)
Ohřev
POZOR! Věnujte pozornost informaci o způsobu ohřevu! Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 3 - 4 min. při výkonu 750 - 1000 W. Pro docílení křupavosti výrobku dopečte na pánvi bez tuku a podávat se zakysanou smetanou a ledovým salátem. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování.
Skladovací podmínky:
Mrazící box: -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička: do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Prodávající:
CERALL a.s.
Prosecká 24, 180 00 Praha 8
Doplňkové parametry
Kategorie: | HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA NABÍDKA |
---|---|
Hmotnost: | 0.245 kg |