Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík 510 g

Akce
119 Kč –33 %
OSCAR BOX kuchař 1
119 Kč –33 % 79 Kč 15,49 Kč / 100 g

Detailní informace

Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiement
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Stravování pro každého
Ideální řešení každodenního stravování bez vaření
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá příprava
Hotová jídla v krabičce Rychlá a snadná příprava
během několika minut v mikrovlnné troubě nebo na sporáku

Detailní popis produktu

Složení a alergeny
voda, paprikové lusky 18%, rajský protlak (voda, rajský protlak, cukr, jedlá sůl, konzervant benzoan sodný), vepřové maso 7%, hovězí maso 7%, rýže, zeleninová směs (mrkev, celer*, petržel), cibule, cukr, pšeničná mouka*, slunečnicový olej, strouhanka (pšenice)*, vejce*, směs koření, jedlá sůl, pepř černý, nové koření, hřebíček, skořice, bobkový list; knedlík 30,5% (pšeničná mouka*, voda, droždí, žemle 3,2% - pšenice*; vejce*, sůl, kurkuma, slunečnicový olej); (*alergeny)
 
Ohřev
Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 6 - 9 min. při výkonu 750 - 1000 W. Přílohu ohřívejte samostatně pouze 2 - 3 min. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!
 
Výživové údaje ve 100g/100ml
Energie 668 kJ/160 kcal (v porci 3406 kJ/814 kcal); Tuky 3,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g; Sacharidy 26,3 g z toho cukry 0,6 g; Bílkoviny 5,5 g; Sůl 0,54 g
 
Skladovací podmínky:
Mrazící box:           -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička:             do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
 
 
Prodávající:
CERALL a.s.
Prosecká 24, 180 00 Praha 8

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA NABÍDKA
Hmotnost: 0.51 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: