Vepřová pečeně na zázvoru, červené zelí, bramborový knedlík 560g

Kód: 1062
Novinka
129 Kč
Skladem

Detailní informace

Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
Jezte kvalitně každý den Tradice poctivé domácí kuchyně
Široký sortiement
Široký sortiment
Jídla české i světové kuchyně
Stravování pro každého
Ideální řešení každodenního stravování bez vaření
pro jednotlivce, pro rodiny i pro firmy
Rychlá příprava
Hotová jídla v krabičce Rychlá a snadná příprava
během několika minut v mikrovlnné troubě nebo na sporáku

Detailní popis produktu

Vepřová pečeně na zázvoru, červené zelí, bramborový knedlík 560g
 
Složení a alergeny:
vepřové maso 19,5%, voda, cibule, slunečnicový olej, pšeničná mouka*, zázvor 1,5%, směs koření (celer)*, slanina (vepřové sádlo, sůl, kouř z bukového dřeva), jedlá sůl, pepř černý; červené zelí 27,5%, slunečnicový olej, cibule, cukr, pšeničná mouka*, ocet (ocet kvasný lihový, voda, E150c), jedlá sůl, kmín; knedlík 32,5% (brambory 60%, pšeničná mouka*, sůl, sušená vaječná směs*); (*alergeny).
 
Ohřev:
Před ohřevem propíchněte vrchní obal ve všech částech. Doporučujeme ohřev v mikrovlnné troubě 6 - 7 min. při výkonu 750 - 1000 W. Přílohu ohřívejte samostatně 4 - 6 min. Pro zkrácení doby ohřevu je možno pokrm rozmrazit v chladícím zařízení při T max. 4°C. Čas ohřevu se tím zkrátí přibližně na polovinu, datum spotřeby pak bude 5 dní od počátku procesu rozmrazování. Rozmražený pokrm se nesmí znovu zmrazovat!
 
Výživové údaje ve 100g/100ml
Energie 697 kJ/166 kcal (v porci 3901 kJ/932 kcal); Tuky 5,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g; Sacharidy 23,3 g z toho cukry 5,5 g; Bílkoviny 7,4 g; Sůl 0,48 g
 
Skladovací podmínky:
Mrazící box:           -18 °C / datum minimální trvanlivosti uveden na obale
Chladnička:             do +4 °C / trvanlivost 5 dní od počátku rozmrazení
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
 
Prodávající: CERALL a.s., Prosecká 24, 180 00 Praha 8

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ MRAŽENÁ JÍDLA
Hmotnost: 0.56 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola